Elektrokola v Brně

Martin Fabiánek

Stavte se k nám do obchodu. Kola jsou to, čemu opravdu rozumíme.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Soukromí a ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Tyto stránky nevyžadují ani neshromažďují žádné osobní údaje uživatele podle se zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů v platném znění. Pro monitoring a hodnocení stránek jsou využívány služby Google.

Provozovatel stránek neprodává, nepřevádí a nesděluje žádné údaje třetím stranám. Vyhrazuje si však právo použít jakýkoli údaj k ochraně internetové sítě a provozu stránek. Současně si vyhrazuje právo, předat údaje uživatele na vyžádání vyšetřovacích orgánů, při soudním řízení a vyšetřování ve veřejném zájmu.

Cookies

Cookies jsou informace, které si internetové stránky ukládají do úložiště dat uživatele. Cookies umožňují internetovým stránkám zapamatovat si informace, které uživateli následně usnadní jejich další používání.

TYTO STRÁNKY POUŽÍVAJÍ COOKIES.

Pokud nechce uživatel použití cookies povolit, může toto nastavení provést blokováním cookies v internetovém prohlížeči. Stránky umožňují i při neblokovaných cookies v internetovém prohlížeči zamezit jejich použití nastavením na této stránce níže. Odmítne-li uživatel použití cookies, nebude moci využít některé funkce těchto stránek.

Nastavení souborů cookies.

Aktuální nastavení Vašeho prohlížeče blokuje používání souborů cookies.

Odkazy na jiné stránky

Na stránkách mohou být uvedeny odkazy na jiné internetové stránky, nad nimiž nemá provozovatel stránek žádnou kontrolu. Pokud uživatel navštíví některou z těchto stránek, měl by se seznámit s jejich bezpečným použitím a způsobem zabezpečení ochrany osobních údajů. Provozovatel stránek nenese jakoukoli odpovědnost za funkčnost a nastavení pravidel jiných subjektů.

Naši hlavní dodavatelé

U elektrokol se snažíme nabízet kola převážně od českých výrobců.
Elektrokola u nás nejsou jenom doplněk sortimentu.
Jsou naší hlavní specializací.

Akceptujeme platby

MASTERCARD VISA

Adresa prodejny

Okružní 783/39
Brno - Lesná

telefon.:
+420 773 14 56 56
e-mail:

Prodejna

Otvírací doba

Pondělí 
9.30 - 11.00 11.40 - 18.00
Úterý 
9.30 - 11.00 11.40 - 18.00
Středa 
- - - 12.00 - 18.00
Čtvrtek 
9.30 - 11.00 11.40 - 18.00
Pátek 
9.30 - 11.00 11.40 - 17.30
Sobota 
9.00 - 12.00 - - -
Neděle 
ZAVŘENO

Všechny ceny uvedené v katalogu zboží jsou včetně DPH